[Afisz. Incipit] Przedszkole nr 2 urządza w niedzielę, 13 czerwca 48 r. zabawę letnią ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.