[Ryt - emblemat] / W. Podoski. - Podoski, Wiktor (1901-1970) (1925)
Przedstawia klocek drewna z wyrytym, lustrzanie, napisem RYT. Obok narzędzia pracy drzeworytnika: Stojak ze szkłem powiększającym, wałeczek i dłuto.