[Afisz teatralny. Incipit] Fernand Crommelynck - Anioł i Czart = Chaud et Froid / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 6.04.1974 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.