Premier Iranu podczas zwiedzania Stoczni Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Amira Abbas Hoveyda premiera Iranu zwiedzającego Stocznię Gdańską, 1973 r.