Premier Iranu podczas zwiedzania Stoczni Gdańskiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1973)
Przedstawia Amira Abbas Hoveyda premiera Iranu zwiedzającego Stocznię Gdańską, 1973 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Wizyty oficjalne -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk