[Gdańsk. Widok od strony Kościoła Mariackiego na Bramę Cmentarną, zabudowę Głównego Miasta z wieżą Ratusza] BBielefeld. - Bielefeld, Bruno (1879-1973) (1945)
Gdańsk. Brama Cmentarna i fragment zabudowy ul. Piwnej ujęte od strony niewidocznego Kościoła Mariackiego.