Ex Libris Dr. Med Stanisława J. Wszelakiego / SOC. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1947)
Sowa siedząca na konarze drzewa, w głębi księżyc w pełni i fragment muru, u dołu napis: Ex Libris Dr. Med Stanisława J. Wszelakiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.