Jozef Wybicki Kommissarz Pełnomocnik Kommissyi Rządzącey [Inc.:] Obywatele! oddaymy się radości, dzień każdy przemawia za nami do wielkiey Duszy Niezwyciężonego Napoleona : Dan w Płocku dnia 9 Kwietnia 1807 - Wybicki, Józef (1747-1822).; Księstwo Warszawskie. Komisja Rządząca (Płock : [s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: odezwę Józefa Wybickiego o poborze do korpusu strzelców, z 9 kwietnia 1807.
Tyt. nagł.
Keywords: Wybicki, Józef -- (1747-1822).; Księstwo Warszawskie. -- Komisja Rządząca; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne