[Afisz. Incipit] Z okazji III Konferencji Wojewódzkiej PPS odbędzie się w sobotę 21.6.47 ... wielki wiec członków i sympatyków PPS ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu z udziałem Józef Cyrankiewicz w Hala Kadłubowa Stoczni 2.