Wicepremier i minister obrany Wietnamu z wizytą w KW PZPR w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia wicepremiera i ministera obrany Wietnamu z wizytą w KW PZPR w Gdańsku, 27 kwietnia 1977 r.