[Trening jeździeckiej kadry olimpijskiej w Sopocie] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia jeźdźca skaczącego przez przeszkodę na hipodromie w Sopocie, 1979 r.