[Trening jeździeckiej kadry olimpijskiej w Sopocie] - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia jeźdźca skaczącego przez przeszkodę na hipodromie w Sopocie, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Aby zdobyć olimpijskie medale trzeba wiele czasu poświęcić na treningi.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Sopot; Hipika -- Polska -- Sopot -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie