[Afisz teatralny. Incipit] Teatr Wybrzeże zaprasza na przedstawienie ... Solo na dwa głosy. ([wydawca nieznany], 1986)
Afisz informujący o przedstawieniu poznańskiego teatru Scena na piętrze w Teatrze Wybrzeże w Gdańsku w styczniu 1987 r. Reżyseria: Edward Dziewoński.