Rurociąg do załadunku siarki na statek - Gdańsk / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia rurociąg do załadunku siarki na statek w gdańskim Siarkopolu, 1971 r.