[Ulotka. Incipit] Odezwa do Społeczeństwa miasta i powiatu Malborskiego w sprawie społecznej akcji budowy szkół ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1958)
Ulotka zachęcająca do złożenia datku na budowe szkół.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tysiąclecie chrztu Polski (966-1966) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.