[Afisz. Incipit] Ruch Spółdzielczy w dwa lata po straszliwej wojnie musi podsumować wyniki ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o Dniu Spółdzielczości w Gdańsku wraz z programem uroczystości 27.09.1947 r.