[Afisz. Incipit] Wystawa grafiki i rysunku Stanisława Rolicza wrzesień - październik 1967 ... - Biuro Wystaw Artystycznych (Sopot).; Związek Polskich Artystów Plastyków (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o wystawie w Salonie Wystawowym BWA w Gdyni przy ul. Derdowskiego 1.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.