Dziennikarstwo jako zawód inteligencki / Lucyna Szot. - Szot, Lucyna
Dziennikarstwo tradycyjne jako zawód; zróżnicowanie zewnętrzne i wewnętrzne zawodu dziennikarskiego; dziennikarz; obywatele suwerenem prawa do informacji; zawody medialne; wykształcenie.