Zarządzenie Nr 2 Rejonowego Komendanta Uzupełnień / F. Dąbrowski. - Dąbrowski, Franciszek (1904-1962) ([s.n.], 1946)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie rejestracji mężczyzn w związku z obowiązkiem wojskowym.