Zarządzenie Nr 2 Rejonowego Komendanta Uzupełnień - Dąbrowski, Franciszek (1904-1962). (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie rejestracji mężczyzn w związku z obowiązkiem wojskowym.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła