Praca socjalna jako dyscyplina naukowa - odniesienia europejskie i dylematy polskie - Kantowicz, Ewa. (2016)
Słowa kluczowe: kryteria dyscyplinaryzacji, praca socjalna jako dyscylina naukowa.
Key words: criteria of disciplinarization, social work as a discipline.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 72-74.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Opieka społeczna -- Polska -- 1990- -- konferencje