[Gdańsk Hucisko] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia budynek tzw. Nowego Ratusza, w latach 1957-1995 klubu studenckiego "Żak" w Gdańsku, około 1970 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data ołówkiem ręką autora na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Wały Jagiellońskie (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie