Ogłoszenie do wszystkich właścicieli psów zam. na terenie m. Malborka / H. Szmyciński. - Szmyciński, Heliodor ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji i oznakowania psów 8.01.1948 r.