[Afisz. Incipit] Teatrzyk Kabaretowy autora i aktora Zadra ... zaprasza na drugi program co państwu dolega ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o gościnnym przedstawieniu. Organizator: Teatr Powszechny Woj. Gdańskiego. Miejsce: Morski Domu Kultury w Nowym Porcie.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.