[Afisz teatralny] Agata Christie - Pułapka na myszy / Państwowy Teatr im. Wandy Siemaszkowej. (Państwowy Teatr im. Wandy Siemaszkowej, 1989)
Afisz teatralny informujący o premierze w czerwcu 1989 r. Reżyseria Bogusława Czosnowska, scenografia Józef Napiórkowski.