Manuel Garcia De La Cruz Ex Libris / A. Bortowski. - Bortowski, Andrzej (1938- ). (1963)
Witraż z Matką Boską, pośrodku napis: Manuel Garcia De La Cruz Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.