Ex Libris Geert Van Der Zee / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) ([wydawca nieznany], 1983)
Między twarzami dwóch brodatych mężczyzn popiersie nagiej, długowłosej kobiety, u dołu napis: Ex Libris Geert Van Der Zee. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.