[Afisz. Incipit] Koło sportowe "Stal" przy Stoczniach Gdańskich organizuje ... wielki wyścig motocyklowy na żużlu. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach 02.09.1951 r. na Stadionie Ogniwo w Gdyni.