[Afisz. Incipit] Koło sportowe "Stal" przy Stoczniach Gdańskich organizuje ... wielki wyścig motocyklowy na żużlu. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach 02.09.1951 r. na Stadionie Ogniwo w Gdyni.
Keywords: Sport żużlowy -- Polska -- 1945-1970.; Sport żużlowy; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne