Gdańsk : kościół NMP - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia zachodnią ścianę kościoła NMP w Gdańsku, widok z ulicy Piwnej, około 1970 roku.
Tytuł ręką autora na rewersie. Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie