Podcienia w Bielsku - Zakrzewski, Władysław (1903-1944). ([Bielsko], 1930)
Przedstawia arkady podcieniowe przy rynku w Bielsku-Białej ze spacerującymi i handlującymi ludzmi.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.