[Gmach Zarządu Prowincji] [aut. odbitki Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński], 1982)
Przedstawia gmach Zarządu Prownicji, później Sejmu Wolnego Miasta Gdańska, ok. 1890 r.