Koncert : udział biorą Miejska Orkiestra Symfoniczna - Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz z inform. o koncercie, który miał miejsce w Teatrze Miejskim w Gdyni 15.12.1946 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła