Podwale Staromiejskie - pierzeja północna / Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia skwer przy Podwalu Staromiejskim w Gdańsku, widoczny pomnik "Tym co za polskość Gdańska", 1987 r.