Odznaczenia członków PPR w 35 rocznicę powstania partii / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha dekorującego Leopolda Milcarza 1977 r.