Schüler-Vorträge : in der Aula des Realgymnasiums zu St. Johann / Reichsverband Deutscher Tonkünstler und Musiklehrer Ortsgruppe Freistaat Danzig. ([s.n.], 1927)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce gdańskim Gimnazjum 13 kwietnia 1927 r.