[Afisz. Incipit:] Związek Młodzieży Wiejskiej "Wici" w Gdyni urządza w dniu 4. X. 1947 r. w Polskiej Riwierze jesienną zabawę taneczną. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne