[Afisz. Incipit:] Pastorałka Misterium Ludowe w układzie Leona Schillera i Jana Maklakiewicza odegrane zostanie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 25-26.01.1947 r. w sali Domu Kolejarza w Gdyni przy ul. Jana z Kolna, w wykonaniu uczennic Państwowego Gimnazjum Krawieckiego w Gdyni oraz uczniów Państwowego Gimnazjum i Liceum Męskiego w Gdyni.