Ex Libris Aleksandra Dondajewskiego / M. Rom. - Romała, Marian (1912-1984) (s.n., 1956)
Prasa i narzędzia introligatorskie na tarczy, obok książki, u góry na wstędze napis: Ex Libris, u dołu: Aleksandra Dondajewskiego. Sygn. Aut w obrębie kompoz.