[Ksiądz Henryk Jankowski, ksiądz Jerzy Popiełuszko i Lech Wałęsa]. ([Miejsce nieznane], 1980)
Przedstawia księży Henryka Jankowskiego i Jerzego Popiełuszkę oraz Lecha Wałęsę, lata 80.
Data i tytuł według przedstawienia.
Keywords: Wałęsa, Lech -- (1943- ) -- fotografie; Jankowski, Henryk -- (1936-2010) -- fotografie; Jerzy Popiełuszko -- (błogosławiony ; -- 1947-1984) -- fotografie