[Sakra biskupia Lecha Kaczmarka z rąk kardynała Wyszyńskiego] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia Lecha Kaczmarka kprzyjmujacego z rak kardynała Stefana Wyszyńskiego insygnia, 18 stycznia 1959 roku.