Cezary Kukla (red.) "Białystok w 80-leciu : w rocznicę odzyskania niepodległości, 19 II 1919 - 19 II 1999" - Majecki, Henryk (1932-2009). (2000)
Recenzja książki.
Nazwa aut. recenzji pod tekstem.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.; Białystok (Polska) -- 20 w. -- konferencje