[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Elblągu ... zajęcie mieszkania czy też lokalu ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz dotyczący użytkowania lokali w Elblągu, z dnia 1.09.1950 r.