[Gdańsk, budynek dyrekcji PKP] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia fragment budyneku dyrekcji PKP od strony ul. Dyrekcyjnej, ok. 1987 r.
Tyt. i data nadane przez katalogującego na podstawie przedstawienia. Aut. wg pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie