[Ulotka. Incipit] Unterricht und Ausbildung in Rythmik, Gymnastik ... / Schule für Körperbildung Hannah Münch. ([wydawca nieznany], 1925)
Ulotka reklamująca gdańską szkołę rytmiki i gimnastyki Walgasse 15 (dziś Wałowa).