Ihrem geliebten Lehrer dem Herrn Dr. Schmidt zum Abschiede : Danzig den 3 ten Maerz 1855. ([Gdańsk : s.n., 1855)
Druk z tekstem masonów gdańskich loży Euegnia.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w