[Afisz. Incipit] Sekcja Motorowa K.S. Związkowiec Gdańsk organizuje dnia 8 października 1950 ... III Ogólnopolskie wyścigi motocyklowe ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wyścigach motocyklowych na torze wyścigów konnych w Sopocie.