[Afisz. Incipit] Sekcja Motorowa K.S. Związkowiec Gdańsk organizuje dnia 8 października 1950 ... III Ogólnopolskie wyścigi motocyklowe ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wyścigach motocyklowych na torze wyścigów konnych w Sopocie.
Keywords: Wyścigi motocyklowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.