Manifest do polskiego ludu roboczego miast i wsi - Marchlewski, Julian (1866-1925). (Białystok : [s.n.], 1920)
Afisz z tekstem manifestu.
Keywords: Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) -- druki ulotne