[Afisz. Incipit] Obywatele! Mieszkańcy powiatu i miasta Tczewa ... dnia 4 maja ... obchodzimy ... "Święto Oświaty" ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o święcie oświaty.
Keywords: Tczew (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.